Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Λευτεριά στους "φυλακισμένους"..

Όταν ένας πατέρας χάσει το παιδί του για πολλά φοβάμαι ότι είναι ικανός...
Σε σκηνοθεσία του Ντενί Βιλνέβ η ταινία μας παρουσιάζει την τραγική ιστορία μιας οικογένειας, όταν η κόρη τους μαζί με μια φίλη της εξαφανίζονται την ημέρα των Ευχαριστιών όταν όλοι μαζεύονται για να γιορτάσουν.

Ο Χιου Τζάκμαν σε δραματικό ρόλο, εκείνου του απελπισμένου πατέρα και ο Τζέικ Τζίλενχαλ στο ρόλο του αστυνομικού που έχει αναλάβει την υπόθεση, προσπαθούν με κάθε τρόπο να λύσουν το μυστήριο. Δυστυχώς, όμως το μόνο στοιχείο που έχουν είναι ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός συλλαμβάνεται αλλά λόγω ανεπαρκών αποδείξεων αφήνεται ελεύθερος. Ο πατέρας λοιπόν της 6χρόνης μικρής, θα πάρει το νόμο στα χέρια του.


Η ταινία έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν να βγαίνεις από τα ρούχα σου όταν μιλάνε για  εξαφανίσεις παιδιών. Είναι κάτι όμως που το έχουμε ξαναδεί σε πολλές ειδικά γαλλικές παραγωγές, με κέντρικό θέμα τον πατέρα που παίρνει το νόμο στα χέρια για να βρει το δίκιο του και βέβαια φτάνει στα όρια της τρέλας. 

Αξίζει να το δείτε, οι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μία ταινία δράσης με πολλά στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Η ταινία παίζεται ήδη στο σινεμά, εσείς θα δείτε τους Prisoners;

                                                                        Δείτε το trailer.
 
Αν δεν μπορείτε το βίντεο κάντε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δείτε όλα τα ζώδια