Ads 468x60px

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

"Trance" - Αυτό είναι έκσταση όχι ένσταση....

Για δες καιρό που διάλεξες να ληστέψεις την γκαλερί...
Ο Σάιμον, ένας υπάλληλος οίκου δημοπρασιών, συνεργάζεται με μια συμμορία του υποκόσμου με σκοπό την κλοπή ενός πανάκριβου πίνακα.

Όταν όμως κατά την διάρκεια του σαματά χτυπά στο κεφάλι ο Σάιμον ανακαλύπτει ότι έχει πάθει αμνησία και δε θυμάται που έχει κρύψει το ανεκτίμητο έργο. Θα ξεκινησουν οι απειλές και τα βασανιστήρια τα οποία όμως θα αδυνατούν να φέρουν απαντήσεις, ο αρχηγός της συμμορίας  προσλαμβάνει μια υπνοθεραπεύτρια για να φτάσει στις πιο σκοτεινές πτυχές της ψυχής του Σάιμον. Εκεί θα βρει άραγε απαντησεις; Ή τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά..;

Ο Danny Bοyle σκηνοθετεί μία πολύ καλή περιπέτεια που αξίζει να τη δείτε με παρεά στις σκοτεινές αίθουσες. Το κυνηγητό η εναλλαγή των σκηνών και τα μπρος-πίσω είναι σκηνοθετικά πολύ καλά δουλεμένα με αποτέλεσμα να μην σε κουράζει.

Έξυπνο το σενάριο με τον Vincent Casel ( τον αγαπώ)  να δηλώνει παρουσία σε ένα θρίλερ ουσιαστικά που ανατρέπει τα πάντα. Το "Trance" ή αλλιώς αν μεταφραστεί ελληνικά "Έκσταση",  σε κρατάει ξύπνιο όπως και ναχει.


Που πας να μπλέξεις ω φίλε....Δείτε το Trailer!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δείτε όλα τα ζώδια