Ads 468x60px

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Frankestein αγάπη μου, τι τραβάς και εσύ..

Όταν ο τρελογιατρός Victor Frankestein προσπαθεί να καταστρέψει το απίστευτο δημιουργημά του τότε τα πράγματα πέρνουν άλλη τροπή και ο ζωντανός- νεκρός δεν αστειεύεται..
 Οι δαίμονες με τον αρχηγό τους αιώνες αναζητούσαν το πλάσμα στο οποίο δώθηκε ζωή από το πουθενά, με σκοπό να φέρουν στη ζωή τους δικούς τους που έχουν θανατωθεί από τους μαχητές του καλού.         


Η αιώνια μάχη του καλού με το κακό είναι πάντα επίκαιρη και δεν σταματά να συναρπάζει από πολλές απόψεις. Γκάργκοιλς, δαίμονες, βρυκόλακες όλα τα σκοτεινά πλάσματα της φαντασίας μας ζωντανεύουν και πάλι με τον "Αδάμ" το δημιούργημα του Frankestein ,πλέον να είναι το κεντρικό πρόσωπο. Ένας φαινομενικά κανονικός άνθρωπος, συμπληρωμένος με  νεκρά μέλη, ασταμάτητος προσπαθεί να βρει την ταυτότητα του.

Από τους παραγωγούς του Underworld δεν περιμένεις κάτι διαφορετικό, δράση και ξύλο στο full,κακοί, συνομώτες και κάθε λογής υπαρξιακός προβληματισμός με κυριότερο αυτός της ζωής...Ποιοι είμαστε και που πάμε ωρέ;;;;;;

Δες το: Αν σου αρέσουν οι ταινίες φαντασίας με εφέ, έχουν φάση και περνάς χωρίς προβληματισμό την ώρα σου.

Μην το δεις: Αν έχει κάποιον αγώνα στην τηλεόραση και αν δεν έχεις διάθεση για φασαρία...(Πάντως ο Άαρον Εκχαρτ δεν με πολυέπεισε για μάτσο..)


                                                              Δες το trailer!
                           Αν δεν μπορείς να δεις το video ακολούθησε τον σύνδεσμο
                                   https://www.youtube.com/watch?v=NXc5epxOH_c




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δείτε όλα τα ζώδια