Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Μετά τα 35 γερνά το σπερματοζωάριο...Προλαβαίνω?

Όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο μειώνεται η αναπαραγωγική ικανότητα των ανδρών. Οι επιστήμονες συμβουλεύουν: "Μην το καθυστερείτε"...αν θέλετε κάποια στιγμή να κάνετε παιδιά.
Για πρώτη φορά, μάλιστα, προσδιορίζεται ότι η ηλικία των 35 είναι εκείνη κατά την οποία τα σπερματοζωάρια αρχίζουν να παίρνουν…την κάτω βόλτα.
Αν και οι επιστήμονες γνώριζαν ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και η γενικότερη ποιότητα του σπέρματος παίζουν ρόλο στην πιθανότητα σύλληψης, μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν άμεσες ενδείξεις ότι η ηλικία του άνδρα έχει πρακτική σημασία.
Η ανάλυση των στατιστικών στοιχείων αποκάλυψε ότι η πιθανότητα σύλληψης πέφτει όταν ο υποψήφιος πατέρας έχει ηλικία άνω των 35 ετών. Όπως απέδειξε και η εργαστηριακή εξέταση των σπερματοζωαρίων, μετά την ηλικία των 35 εμφανίζονται βλάβες που εμποδίζουν την ανάπτυξη του εμβρύου.

Άρα αέρα στα πανιά μας...Το θέμα είναι γιατρέ ότι για να μπορέσω να κάνω παιδιά τη σημερινή εποχή θα πρέπει να μπορώ να τα μεγαλώσω κιόλας.Το βρήκα! Θα πάω την παραπάνω έρευνα στη Βουλή για να τεθεί προς συζήτηση μπας και βρεθεί άκρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δείτε όλα τα ζώδια